La Nova Alcudia

Deixa't seduir per un racó situat a Fontanars dels Alforins (València), conegut com la Toscana valenciana.

La Nova Alcúdia, és una finca típica valenciana amb 200 anys d'antiguitat. Compta amb cinc habitacions dobles i una individual. Decorades de manera senzilla i mantenint l'encant d'antany. Totes amb aire condicionat, caixa de seguretat, connexió WI-FI i T.V. En el recinte de la finca també tenim una piscina-jacuzzi, on podrà relaxar-se.

Serveis

A més oferim els següents serveis i activitats

La Nova Alcúdia consta de cinc habitacions dobles i una individual, totes amb T.V., telèfon i bany amb complements de perfumeria. Xemeneia, climatització, dos salons menjadors, barbacoa, cuina totalment equipada, WI-FI, piscina amb spa, alarma i càmera de seguretat. Compta, a més, amb servei de menú de menjars casolans. Per la zona poden realitzar diverses activitats entre les que destaquem el senderisme i visitar els cellers dels voltants. Menjars casolans.

La Nova Alcudia. Fontanars del Alforins (Valencia) Espanya / Telf: 962 222 317 / Mòbil: 609 609 291 / www.lanovaalcudia.es
2021 © www.lanovaalcudia.es / Tots els drets reservats / Política de cookies / Fotografies: © Miquel Francés / Disseny i desenvolupament web: Estudio Eurisco (estudioeurisco.com)